Medicijnen met als bijwerking neusbloedingen

Onbegrepen neusbloedingen zijn erg vervelend.

Op deze pagina kunt u vaststellen of het bekend is dat een medicijn neusbloedingen kan geven of verergeren. Bespreek het met uw huisarts als u een medicijn gebruikt met een neusbloeding als bijwerking.

Typ hier achter “Zoeken:” (één voor één) uw medicijn(en) en controleer zo of een medicijn een neusbloeding als bijwerking kan geven of verergeren.Wij proberen zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de invoer in de medicijnen-database van in Nederland voorgeschreven medicijnen die neusbloedingen kunnen geven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor onvoldoende of foute invoer van medicijnen.

Medicijnen met KNO-bijwerkingen | 020-6 346 212 | BovenIJ ziekenhuis

De tabel met medicijnen met neusbloeding als bijwerking is gemaakt dankzij het Farmacotherapeutisch Kompas. U kunt zo controleren of de uitkomst hierboven klopt. Bij onvolledige of verkeerde vermelding in de medicijnen-database kunt u contact met ons opnemen. De gegevens in het Farmacotherapeutisch Kompas zijn leidend. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen met uw eigen (KNO-)arts of apotheker. U kunt bij Lareb zelf een bijwerking melden.